Wednesday, March 2, 2011

HADIAH UNTUK CONTEST gambar muka sedih paling menarik

Assalamualaikum wbt

entry tengah malam dari ekinn. ada orang nak baca ke? banyak yang dah mimpi pergi ke london dahhhh. tapi tak apa. besok diorang baca lah bagi sesiapa yang join contest ni kan kan ?


lama nya nak tunggu ekinn nak bagitau hadiah untuk contest nie kan kan? minta maaf semua. ekinn sebenarnya fikir hadiah apa yang sesuai untuk contest nie. nak bagi baju, yang join bukan perempuan je, lelaki pun ada. ekinn tak reti memilih baju lelaki. kang ekinn beli baju pink, kang naiya ekinn kena marah bila pemenang tue lelaki? tapi tak tau lagi la kan sapa pemenang tue lelaki ke perempuan. hehhehhe. 


berminggu-minggu ekinn dok fikir hadiah & dengan sebulat suara ekinn mengumumkan hadiah untuk contest ni ialah : jeng jeng jenggggggggggg.


hadiah pertama : topup rm 30

hadiah kedua : topup rm 20

hadiah ketiga : topup rm 10


okay tak hadiah tue? bukan selalu orang nak topup free kat korang kan kan ? hehehehe. harap-harap korang berpuas hati la dengan hadiah tu yekkk. 


ada lagi nih, pastikan syarat-syarat perlu dipatuhi yer. 




p/s nak tido & nak mimpi pergi londonnnnnn !



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

10 comments:

  1. dah bce..ok jer..huhuu
    lgpn blm pnah dpt..agagaga

    ReplyDelete
  2. dah baca!!!!!!!!!!!!!! msti syok kn dpt topup free...x prnh g dpt yg free...huhuh

    ReplyDelete
  3. liyana : nsib bek stuju. hehhee
    princess nabilah : bgs ar lau ok. pening palo den mike nyo. hehe
    daniel adi: laaa, mcm xske jek. hmmm
    jasmin ibrahim: betol3 !
    cik ezy : thanks eh !

    ReplyDelete
  4. bila results? hadiah yang menarik ;))

    ReplyDelete
  5. klau x guna top up dapat hadiah lain x?

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef