Sunday, March 6, 2011

Mari timbang blog

Assalamualaikum wbt.

jom timbang blog. lama dah ekinn tak timbang blog ekinn. kalau dulu 100 lebih kb tau. lambat nak loading. masa memula dulu lah. widget kat sidebar banyak giler-giler masa tue.

sekarang ekinn timbang , okay laa. below 100. tak caye ? tengok nihhh.


*klik untuk lebih besar

kan dah cakap tadi. so, rajin-rajin lag bw kat blog ekinn lepas ni ekkk. tak berat punnn. *sempattt jugak. pelempang kangggg T____T

meh timbang blog korang pulak.
masukkan url blog korang kat dalam ni box kat bawah ni & tekan check. 
kalau bawah 150 tue okay la. kalau atas 150 kira berat gak laa. untuk orang yang macam aku ni. sebab apa? sebab aku pakai berokband je .





Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. iwebtool.com)

Powered by iWEBTOOL   <<klik sini kalau tak boleh check kat sini okay ? then pilih website speed test.




Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

  1. dulu dah timbang,,
    berat giler blog saye..
    skrg xtau la..
    sebab dh byk buang widget,,
    hee

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef