Tuesday, March 8, 2011

Ni betul tentang blog aku ke?

Assalamualaikum wbt

tengah aku bosan tadi kan kan, ekinn try la search nama ekinn kat google. then ekinn dapat ni haaa.
pasal blog ekinn kat sherenator.com <<< (KLIK). aik, biar betik ? alaaa. ekinn tak tau menda - menda macam ni . 
ada sapa-sapa nak bagitau ekinn tak ?


meh tengok gambar ni pulak 
apa ni ? ekinn tak faham laaa.



ni pulak kata blog aku ni dapat visitor lebih 1500 sehari. betul ke? aku tak ada masa sangat nak tengok stat aku hari-hari neh.
tak nampak ? baca neh.

A world record for the biggest Coke-Mentos explosion belongs to 1,500 students of Leuven, Belgium. Students, each wearing a blue poncho, added Mentos mints to a bottle of Diet Coke for a simultaneous explosion. ekinn-lovafiyas.blogspot.com has more than 1500 daily visitors. If it would be possible to bring all of ekinn-lovafiyas.blogspot.com visitors to one place for a meetup, it would be a good idea to get some Mentos and Coke and break this record.


ni pulak bagitau yang visitor aku majoriti dari mana. mesti lah malaysia kan !



yang ekinn hairan, kenapa pulak blog ekinn masuk kat situ pulak. pelik + aneh betul lah.
kalau korang tau tu,

ceciter!, ceciter ! . hehehe 


okay, ekinn nak pegi makan jap !
p/s bukan nak menunjuk okay, cuma nak tahu menda apa tuh dok cita pasal blog aku. korang try search kat google entah-entah ada jugak kan ?



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

  1. masa bila lak kamu nie tubuhkan daerah sendiri nie??ahahahhahahah.. :D

    ReplyDelete
  2. dr negara laen pon ade tu..
    hee

    ReplyDelete
  3. cb : hahha. tau takpe. tp dia kata kat situ jugak. daily visitor ekinn 1500 . biar betikkk? ekinn tak dek cek stat punggg.

    cik ezzy : hahaha. tau takpe. taktau dr mana tahhh.

    ReplyDelete
  4. pelik bebeno eh. nampak sangat menipu hahaha.

    ReplyDelete
  5. tau tak pe. pelik+aneh+misteri betoi kan ?

    ReplyDelete
  6. ou,ya sharing ya sis.nok pelik ya fact yg ny brik suma x bena.

    ReplyDelete
  7. chiyo : ya la tek. nok first ya nang antap lah. mun gambar nak last. boleh lah. ahhaa

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef