Wednesday, March 16, 2011

Stop saying "IM BORED".Let say, "LET SNAPPING !!"

Assalamualaikum wbt.

waaarrrrrghhhh. so bosan so boring arinie. pagi tadi tak turun kelas praktikal. hujan lebat. payung dah hilang. orang cakap, jangan kena hujan kan for few days. haaa? aku percaya ke? entah lah ^____^  alasan tak turun praktikal. hahaha. 

susah betul jadi perantau nehhh. makan tak menentu. tadi lunch makan maggi jek. tapi, tak apa. janji perut kenyang kan kan? 

ekinn letak air banyak, tapi mengering pulak sebab tunggu telur masak.
pedas tau ! tak tahannnnn T____T ( kenyang ke makan mi ni )
secara jujur, tak kenyang !


menyesal pulak rasanya bila tak turun praktikal sebab boring sangat-sangat tak tau nak buat apa. nak tengok tv, tak tau nak tengok cerita apa. jadi jadi jadi, ekinn nak snap snap lah ! hahaha. lama rasa nya tak ambil gambar. ( ye ke? ) hahaha. meh tengok gambar ekinn snap tadi. sila sediakan plastik untuk anda muntah kay T_T


merajukkkk. tak nak tengok koranggg. mengada betul ekinn kan ? T____T




wangi lah bunga ni. (bukan bunga betul pun ) motif photoshoot kali ini. ialah mawar putihhh ^___^




aku tak tau apa motif aku bergambar macam ni. dah kehilangan posing dah. hahahha.




haaa. i see you ! wahwahhh. serious nya mukaaa ekinnn.



jangan gelak tau, sepuk kang ! hahahha. ( ingat kuat sangat ar tu ) hahahha. cukup lah empat gambar. malas nak upload banyak-banyak. karang korang muntah nanti tengok gambar ekinn parent korang ingat korang pregnant lak. ( merapu jek keja ekinn ni )

minggu nie last online minggu depan start revision week. malas topup modem, nanti konfem tak belajar .

p/s yang req tutorial, ekinn minta maaf tak leh nak buat tuto bulan ni. nanti bulan 4 ekinn start buat tuto lagi ^_^



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

11 comments:

  1. hehehe. mawar palsu. p kacak bha pic keduak aher. always cute. :) *mulut main.

    ReplyDelete
  2. aok. hahha. aik aik. yerrr. haha.yalatek. mun mawar bena tek rindok ati hahhaa

    ReplyDelete
  3. da lama tak makan maggie , haha !
    btw , cantik gambar ! :))

    ReplyDelete
  4. hehehe. mena aie. kobek ya kacak mena. hehe. lamak ktk xun9 & updet blog oo. nganso kmk. :)

    ReplyDelete
  5. wanie : haha. pegi beli cepat ! haha. best nye. ekinn ari2 makan maggi T__T

    memo : haha. aok. malas kmk. stdy ba. maok final exam T_T . kastok jrg gik kmk update.

    ReplyDelete
  6. mena?? chyaok chayok cik ekinn. hhehe. kmk xlamak mok abis LI. bz nk minggu ICT pastok.

    ReplyDelete
  7. aokk. yerrr. makasi yaaa. haha. bah. ktk poli ka? poli cney ba? amik apa? *byk lu tyk hahhaha

    ReplyDelete
  8. sedapnye..tengah2 lapa nie tengok megi terliur..:P

    ReplyDelete
  9. tuka nak ? minimemo bagi ekinn nasik goreng ikan masin, nnti ekin bg megi ! hahhaa *x aci tol ahhahha

    ReplyDelete
  10. kering bebenor mee maggi tu..
    suka yg ada sup2 sikit :D
    nyum3..

    ReplyDelete
  11. hahha. yer lah. nak tggu telor masak, tp air kering pulak. hehhe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef