Friday, April 1, 2011

Bila Cody Groves reply komen Ekinn Zhareef

Assalamualaikum wbt
arinie ekinn dengan perasaan jakun & sakai nya nak menunjuk yang cady groves reply komen ekinn. hahhaak




satu komen je pung kan ? yelaaa. sedangkan artis mesia pung susah nak reply komen .*opsss terlebih sudahhh. haaa. alaa. tak semua yang macam tue, i know. macam faizal tahir , dia ada reply komen fan dia. tengok la abang sapa ? abang ekinn laa. tak caya ? nama bapak kitorang sama tau !


thank you pak cik google for picture


mungkin ada yang tak kenal CADY GROVES. alaaa. tak femes sangat pung nak kecoh-kecoh kan ? i dont care bout that. yang pasti ekinn suka sangat dengar lagu  & suara dia yang best tuhhh ! I LOVE HER VOICE & then muka dia pon bajet comeyyy jek .




CADY GROVES - REAL WITH ME
lagu ni besttt. ada lagi satu lagu. one in the same. besttt jugakkk ^____^


okay. tutup cerita pasal cady groves. ^^



sekarang ekinn nak ajak korang tengok gambar KEMBAR TAPI BUKAN SE"SPESIS". *betoi ke ayat ekinn ni ? lantak hang laaa. tak percaya ? scroll down ....


|


|



|


|


|


|



kan dah cakap tadi . betol kan ? kembar tak sama spesis *ni lagi senang nak sebut. hehehe ^__^
btw, ni gambar member ekinn. bukan niat nak aibkan dia, tapi dia sendiri dah beri permission untuk publishkan gambar dia n kembar dia ni. ish ishhh. kesian betul kembar dia tau. lepas bergambar macam tu, kembar dia di masak & then di makan oleh kembar beliau sendiri. KEHJAM sungguhhhh. hahahhaa.


thanks for reading bloggers ^___^



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

1 comment:

  1. I like this song :D
    maybe should check this out
    http://www.youtube.com/watch?v=tqwsdE4C3tU&feature=related

    I think that one is better than the real singer :D

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef