Sunday, April 3, 2011

Perhatian kepada pemenang CONTEST

Assalamualaikum wbt 

kepada sesiapa yang dah claim hadiah topup kat ekinn tue, sorry yer sebab ekinn tak bagitau nombor topup lagi kat korang. insyaallah esok ataupun lusa korang boleh check emel korang dapatkan nombor topup korang okay ? sorry lambat yer. line tenet guna berokband lambat giler macam ciput ceduttt jek. nak bukak blog punya lah lambat, nak check emel macam nak kena berbaris pulak dah. 

bagi yang tak claim lagi tu, sila claim dekat emel ekinn cikpuanekinn@ymail.com ataupun add facebook ekinn. tapi susah sikit sebab facebook ekinn private ^__^ 

bagi yang tak claim lagi tu jugak, peringatan bahawa pada hari KHAMIS,07/04/2011 ni hari terakhir untuk korang claim. selepas hari khamis minggu ini, sebarang claim tidak akan dilayan .


SEKARANG MUSIM PANAS KE?

pahnas sungguh bumi cheras sekarang ni huhh. baru panas dunia. belom panas neraka lagi kan ? huh. nak keluar gi kedai pun malas sebab pahnas T____T payung lak dah hilang kat kolej .



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

  1. Patut ker kerusi roda dijadikan bahan lawak gelak ketawa di ABP2010?

    checkout my new post at:-
    http://syokgelak.blogspot.com

    jom bagitaw aper korang raser...

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef