Monday, April 4, 2011

Kenapa Fasha Sandha ?

Assalamualaikum wbt.

wahwahwahhh. nak jugak komen pasal anugerah semalam . sanggup bersengkang mata tu nak tengok ABPH semalam walapun tau arinie ada OSCE. haha. nasib bek boleh buat osce tadi  .

okay, back to the topic KENAPA FASHA MALAM SANDHA yang dapat Anugerah Pelakon Wanita TV Popular? kenapa bukan LISA SURIHANI? ramai yang tertanya-tanya kan ? tak puas hati. dah lah macam-macam kes . korang semua pun tau kan ? rasanya tak perlu ekinn senaraikan masalah-masalah fasha kat sini. ekinn pun tak puas hati jugak semalam. ^___^

tapi kan, bila di fikirkan balik atau dalam bahasa omputeh THINK TWICE or THINK BACK or whatever lah, muka Fasha memang selalu muncul kat drama bersiri dalam TV. mana-mana drama ada je muka dia . macam tak ada artis lain dah. opssss.


 tapi LISA SURIHANI LEBIH KE FILEM/MOVIE . dia lebih banyak berlakon dalam filem berbanding drama tv . apa barang drama tv?  FILEM la besttt ^__^ wahh. lancang mulut aku wehhh. *jangan saman ekinn, gurau jek. drama yang TAK ADA muka fasha ekinn suka la tengok . hehehe.  so, no wonder lah Fasha menang semalam anugerah pelakon tv popular. kan Lisa dapat anugerah pelakon filem wanita popular? okay la tue.

itu pandangan ekinn la. btw, tak lupa kehadiran USOP WILCHA semalam. wowwww, terus gelak besar kitorang serumah . "KITO BAKO" "bateri tinggal 1 bar je" . ayat tak leh blah. gelak sampai nak terburai isi perut ekinn, nasib baik dah sedia gam nak gam balik masuk perut. hahhahhaa.

p/s ekinn suka Fasha ke? TAK . ekinn benci Fasha ke? TAK . *suka diri sendiri

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. betol.. rezeki masing2 ler.. tak yah nak argue.. hehehe

    ReplyDelete
  2. cb : aah . betol2. hehhe. walopun xpuas t, rilek je la kan ?hehhehe

    ReplyDelete
  3. nasib baik lisa menang jugak kan.
    pika pun kureng puas hati la cik fasha mnang.hehe

    ReplyDelete
  4. nor syafiqah : aah. tau takpe. hehe. ye la. atleast org len la. dh la prangai tah pape kan? hehek

    ReplyDelete
  5. ah2. walaupun ramai yg tak suka si pasha ni, tapi dia ni lakuu woo. kalau tgk drama tuu, almost dia yg berlakun.

    ReplyDelete
  6. kak sarah : betul2. mcm dh xde plakon yg lg bgs attitude kan? tp, nak cane dh rzeki die.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef