Monday, April 25, 2011

Penantian memang menyeksakan

Assalamualaikum wbt.

keja shif pagi minggu ni menang liat. biasa lah pagi isnin kan? dah mandi mata terbeliak bulat dek air sejuk yang mencurah ke badan *sastera tuuuuuuuu. hahaha. terus bersemangat nak turun dengan hati tak waja. 

dah sampai kat tempat praktikal lak, keja kat first floor, ingat kan banyak patient. tapiiiiiiiiiii. sorang pun tadakkk. boringggg gilerrr. *nanti banyak patient merungut jugakk. hihi.

maaf , intro panjang tak ada kaitan ngan topik.

sebenarnya, tadi haaaa punya lah semangat nak balik ghumah , tup tup pulak driver pi hanta student lain dulu. lepaih tue pulak boleh terlupa ngan sorang student agi. kena patah balik la gamak nye kan. boleh sabar lagi nie.

bila dah sampai ghumah....

    *cek kunci dalam poket baju.
     "eh, eh . laaaaa. kunci tertinggal dalam ghumah."
     " eh. jesz shif malam tadi, ada kot dia kat dalam"
   *semangat mengetuk pintu sambil bagi salam selepas penat naik tangga sampai tingkat 5
    "tak ada orang kat umah ke?" 
    
ekinn punyalah ketuk ghumah bagai nak rak bunyi pintu tapi tadak respon. dah satu jam tunggu macam tunggul kat lua rumah, nasib baik sorang lagi housemate datanggggg. penat woooo tunggu depan ghumah. bila dah masuk ghumah pulak, ada 2 orang kat ghumah tido tak sedar diri T______T laaaa. *ekinn ketuk bagai nak rak, dorang tak sedar jugak. mintak esok tak lupa bawak kunci lagi T____T

memang siksa la tunggu menunggu kan ?? tambah pulak baru habis keja dan tengah penat ^_____^ bila dah msuk umah, apa lagi, tuka baju bukak tv tengok marimar. hehe.



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

9 comments:

  1. len kali kunci tuh lebur wat rantai ek..kekekek.. :P

    ReplyDelete
  2. laaa. lau da buat rntai xley bukak jgak la cb. hehe

    ReplyDelete
  3. nurulezzah: nk wat cane. huhukkk.

    ReplyDelete
  4. penah gak kena camnie..pengajaran jgn lupa bawak kunci.hehe

    ReplyDelete
  5. noraliza : haha. tau tkpeee. geram betoi kan ? hehe

    ReplyDelete
  6. saya datang follow blog chomel nee (:

    ReplyDelete
  7. memang tekanan sis.. hahahaa

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef