Wednesday, April 6, 2011

TUTORIAL fieldset

Assalamualaikum wbt .

agak lama jugak ekinn tak buat tutorial kan ? okay. sekarang ekinn nak buat tutorial buat fieldset. tau tak fieldset tue apa? 


Tentang saya
Ini adalah fieldset & tutorial ini dari blog cik ekinn


dah tau kan. macam best je kan ? 

okay , firstly macam biasa korang pergi design >> add a gadget >> html/javascript

lepas tue korang copy code ni



<fieldset><legend>Tentang saya</legend>Ini adalah fieldset &amp; tutorial ini dari blog cik ekinn</fieldset>


tulisan warna merah korang boleh letak tajuk ke, title side bar ke. kat situ boleh masuk code icon comel jugak. macam biasa carik lah icon comel kat photobucket & glitter-graphics yer.

tulisan warna ungu korang letak lah ayat-ayat puitis lagi indah korang.

lepas tue, save & done !

selamat mencuba & semoga berjaya ^____^

tekan like button kalau dah follow tuto ni :)


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

11 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef