Sunday, April 24, 2011

Wajah baru blog Ekinn, amacam ?

Assalamualaikum wbt.

setelah sekian lama, akhirnya ekinn menukar baju blog ekinn. sebenarnya sayang rasanya nak tukar, but ekinn bosan la ngan baju blog ekinn yang sebelum nie. *habis manis sepah dibuang nampak . hehehe.

sekarang dah tukar wajah baru, tetapi masih menggunakan theme colour yang sama. PINK . waliowwww. semakin pink nampak nya kan ? terfikir nak guna color lain, tapi nak guna color apa? last-last pink jugak. 

tapi ada lagi yang tak kena kot ngan baju baru blog nie. nampak macam sedikit serabut kan ?

korang rasa okay tak blog ekinn yang sekarang ni? 
apa lagi yang korang rasa ekinn perlu repair kat blog ekinn ?

p/s i have no idea

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

21 comments:

  1. sgt2 comel la ekin..
    nk2 lg pink2 ni..
    cik ezy sukeeee~
    =)

    ReplyDelete
  2. budak chomot : thank ea syg ! hehek

    cik ezy : cik ezy : thanks yawww dearrr ! hehe.

    ReplyDelete
  3. maria azhari : awk mmg cute *hehek. coverr. btw, thankss !

    ReplyDelete
  4. tomeynye....mcm ne nk bt nimm???? ^_^

    ReplyDelete
  5. Eja ganu : thanks ! buat dgn edit code. hehe

    ReplyDelete
  6. cikbeyla nabiella : thanks ya dearrr. btw, blog awk pun cantik :)

    ReplyDelete
  7. eila : thank you sangat sangattttt :D

    ReplyDelete
  8. ladybird gitu .. simple but nice :)

    ReplyDelete
  9. cik aena : awk lg cute dr belog sy . hehe :D

    ReplyDelete
  10. Scha Aryana : Thanks sangant yaww !

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef