Friday, May 20, 2011

Selera "KAKI" Ekinn Zhareef

Assalamualaikum wbt

arinie last day OSCE . fuhhhh. suka sangat-sangat !gila tak suka? tension ekinn minggu exam neh tau. minggu depan dah start theory class. alhamdulillah. 

sekarang nie ekinn minat nak mengumpul kasut *ingatkan selera kaki, kaki yang makan. (okay, ni spekulasi ekinn jer) tapi bukan lah nak kumpol banyak-banyak pon. kumpul setakat ekinn mampu dan yang ekinn minat je. antara kasut yang ekinn nak sangat beli ialah.... jeng jeng jenggg....


TOM'S FLAT SHOES


tahu tak kasut neh ? giler steady kan ? kasut new pattern & i super lovin it ! sekarang ekinn tak ada lagi tengok kasut ni jual.(tak tau la kalau ada) so the, ekinn kena order online la. 

memula tengok orang pakai kasut ni, "wowww, cantek kot kasut tu" . tapi tak tahu nak carik kat mana. bukan apa , ekinn tengok dalam vid remake love language kat youtube. & ekinn pun selalu jugak order baju online then tengok ada kasut nie yang buat pre-order, so apa lagi la kan mesti la nak order ! rugi tak mao nohhhh. 

tom's flat shoes story sudah.


MACBETH LADIES ELIOT VEGAN


smart kan ? pink & purple, mana lagi lawa? pink kot, hehhehe. dua-dua pon lawa kan ? ekinn ada nampak kedai macbeth kat sg, wang. harga nya RM190. wowww. kena tunggu duit ptptn la gamaknya kalau nak beli nie. nak beli sekarang  sumpah tak mampu ! tak makan ekinn karang . tapi super lovin this shoes ! 

macbeth shoes story tutup



laaa. kasut pompuan betoi-betoi tadak ka?
ada laaa. ekinn minat kasut yang jenis barbie doll jugak. tapi sangat cerewet memilih. hehehe. selain tue ekinn minat wedges jugak. kalau high heel, pi jaoh-jaoh awok tak minat. kalau wedges senang nak pakai & confirm tak terpelecok punya . 

kasut converse pun minat, dah ada da pun. wana coklat. hehe. nie lah "selera" kaki ekinn. tak tau pulok la kan kalau lepaih ni berubah selera pulok. hehhe.

ati-ati, ada yang meghati *galaksi. (okay, tak ada kaitan)

okaylah, nak tengok mega movie TV3 NARNIA , BYE!!! termia kasih sudi baca ^___^



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

16 comments:

  1. kasot pink tu cantek..
    hihikk

    ReplyDelete
  2. waa..kacak da kasut pink ya..raget2 :D

    ReplyDelete
  3. betol2. hehe. tapi mahallll. hehehhe

    ReplyDelete
  4. honestly, mek suka cita rasa ktk. hehe.

    ReplyDelete
  5. memo : yerrrr. alu segan kmk. *malu

    ReplyDelete
  6. kak ekin, ada kwn mek jual tom shoes ya. rm89 sik silap mek. kcak2 pattern nya bh. ktk mok? klak brik link dkt fb.

    ReplyDelete
  7. zaza : okay2. bagik tak lok. mek survey. hehehhe

    ReplyDelete
  8. ey , kasut TOM'S FLAT SHOES cantik lahh . stail gile . suke suke . mesti mahalkan (:

    ReplyDelete
  9. hachak ekin! btw, bersemangat kembali dh ko berblogging hoh. tahniah.hehe (=

    ReplyDelete
  10. shahirah adizan : tau takpe. xde la mahal sgt, macbeth lg mahal :)

    ReplyDelete
  11. masjue : kacak nak? hehhehe. aok. hahahha. thanks !

    ReplyDelete
  12. i peminat toms jugak.. setakat baru ade 2 koleksi je.. klu berminat boleh order kat sini " http://www.facebook.com/pages/Space-Odyssey/168123073251087 "..

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef