Friday, June 3, 2011

Again & again.

Assalamualaikum wbt.

hari ni dah jumaat dah kan? penghulu segala hari. so, sebenarnya takda cerita & very blur right now.*nampok beno nipunyo kan ?* okay, nak cerita lah nie. 


oh yaa, minggu nie best gila-gila sebab hari-hari pergi tengok wayang & jalan-jalan. tapi sayang takda snap-snap sangat. pakai baju lawa-lawa*lawa lah sangat*, tapi hp empty btt. tipu ar kalau takda satu pung pic kan. ada 2 je pun. 

i nak letak satu je cukop lah. 
*muka tak lawa pung*




first day jenjalan pi kua tengok cerita kungfu panda 2 . best giler siottttt. plus lawak sangat. recommend u all sapa yang tak tengok lagi pergilah tengok. best sangat-sangat. panda tue memang lawak giler but hebakkkk der. tau hebak ? hebat lah ^__^


then second day keluar tengok cerita pirates of caribbean, hmm. kalau rasa-rasanya korang nak tengok cerita ni, baik tak payah ! boring lah. for me lah. bagi ekinn ending je yang best & part cintan cintun duyung ngan lelaki alim tue. kalau rasa nak menyesal tengok kat pawagam, tengok lah. better tengok dvd jer ^____^


& lastly semalam tengok cerita karak. hampeh. karak betol lah. tak faham der aku cerita nie. dah la aku masuk hall lambat belasan minit. terlalu computer sangat cerita nie. rasanya khurafat lagi best >.< walopung aku tak tengok lagi. T___T hampeh kan ? ketinggalan betul aku. do i care ? 


harinie tak tau keluar ke tak, tak tau nak tengok cerita apa. & tak tau nak jalan ke mana lagi. dok umah ngadap laptop pun bosan. on fb lagi la bosan*sebab takda kawan* . kesian kawan fb aku kena fitnah kan ? heee. nak tengok cerita & download fullmovie aku tak tau link dia, sesiapa yang tau kasi link lah ek. bagi la yang free download. 


k lah tu jer. terima kaseh sudi baca. sory kalau bosan weeee >.<

p/s sorry entry takda kaitan ngan tajuk



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef