Wednesday, June 1, 2011

Berokband colorfull, kau ada ?

Assalamualaikum wbt.

auchak!*muka mengada-ngada nak kasi orang terkejut tapi tak jadik* hari nie ekinn geram sangat sebab line berokband ekinn warna purple pulak bermaharajalela . *eik. ada ke line berokband warna purple?* korang apa tau? ada lah. korang je yang tak tau.


 fyi, berokband ekinn memang ada macam-macam kaler,tapi warna yang ekinn suka ialah HIJAU ! sebab warna hijau line speed memang cepat mengalahkan watson nyambek .*okay, metafora terlebih*


banyak kaler yang keluar kat berokband ekinn, but i dont know why. tak macam berokband member aku yang line. dorang ada hijau n biru jer. aku ? macam-macam ada ! tak percaya? meh sini hang aku nak hentak pale hang kat depan laptop. *amboih, ganaih betoi . sedangkan penakut T____T*



warna PUTIH - means line lembab. 


warna PURPLE - sama jugak lembab, warna ni lah yang selalu keluar yang membuatkan hati ini sungguh menyampah dengan warna purple sekarang .kesian purple T___T


warna MERAH - yang nie lagi lah. lagsung tadak line dah. confirm tak boleh connect terus.


warna HIJAU - SUKA sesangat ! sekarang tengah line hijau la terus hupdate blog nie haa. heee >.<


warna KUNING - jarang ada tapi lembab jugak, sayang kan macam-macam kaler tapi semua lembab je. 



kan betol berokband ekinn macam-macam kaler ada? sebenarnya tadi view blog zima teringat pulak kes haritu pasal kaler berokband lah. korang tak payah lah tahu kay. rahsia kerajaan kan zima ? ^_____^


semalam tengok kungfu panda 3D. besttt gilerrrrr syiotttttt. lawak sangat ! sesapa yang tak tengok lagi, baek tengok ! rugi tak tengok. tersangat lah bestttt. harini nak tengok pirates of caribbean pulak. weeee. sapa nak ikut?


p/s  malam ni nak makan ayam masak kola ^__^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

10 comments:

  1. wahhh canggeh2....x prnh tgk pun....hehe....dulu prnh guna BB,tp lmbt gila...terus tukr guna strymx....sng....

    ReplyDelete
  2. nak tuka streamyx tinggal katostel ssh. hehhee. yup. memula dulu xde pung kaler malermcm tue. skrgje semua kaler kelua. haha

    ReplyDelete
  3. me hanya keluar biru dan hijau. biru maknanya line tengah okay, laju.

    ReplyDelete
  4. hehe. selalu hijau biru pun kan? xtau pulak napa bb ekinn rainbow mcm nie. hehe

    ReplyDelete
  5. macam2 warna keluar tapi semua lembab , haha .
    apa pun tak boleh ~

    ReplyDelete
  6. tau takpe. thats why i suka kale hijau ! hehe

    ReplyDelete
  7. hihikk..
    comelnye ade mcm2 kaler..

    ReplyDelete
  8. hehek. yupp. tp kbykan nye lmbb je. ehehe

    ReplyDelete
  9. eik. yeke? hehe. ekinn je yg de kot. :D

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef