Saturday, June 18, 2011

Saya peminat tegar Chelsea, sorry M.U !!

Assalamualaikum wbt.

entry tengah malam & entry penawar rindu ekinn ngan blog nie. bapa hari dah tak hupdate. busy betol sejak akhir-akhir ni. okay, tak ada apa nak dicerita actually.

saja nak bagitau, yang ekinn ni bukan peminat manchester united. ekinn peminat tegar CHELSEA. ekinn pedulik hapa chelsea tak menang tahun nie. tak apa. tahun lepas dia dah ambik semua! huahuahua *evillaugh* 

okaylah. meh layan gambor-gambor ekinn neh. peminat m.u jangan tengok, nanti boleh mendatangkan amarah! *ntah apapa* 


ni taktau la apa motif ekinn bergambor macam nie. bajet kiud lah sangatttttttt.




nie lagilah. buat muka macam ni memang kegemaran ekin.huahuahua
*kau ado?*




sunglass tak tanggal-tanggal lagi neh. saja nak nampak raged. tau raged? *takpayah tau lah. heee;3*




kesemua gambar dalam penuh dengan kepuraan melampau. *sila muntah sekarang*




i guna baju chelsea okay, hahhahaha. nak show off le tueeee >.<


opss. sbelum terlupa, meh folo newbie nie Hidayati Nordin. kalau sudi. takpaksa okenggggg V("_)

ape kehenye tetiba cakap pasal bola neh? ^____^

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef