Monday, June 13, 2011

Tak sabar nak balik kampung

Assalamualaikum wbt.

rasanya bebudak sekolah mesti mengeluh sebab holiday time dah habis. untung la korang kan cuti dua minggu. korang patut bersyukur. huahua. macam ekinn ni, bertuah la. paling-paling pun seminggu. lain lah kalau extend sendiri seminggu. hahaha. 






apa-apa pung ekinn tak sabar nak balik kampung next month. i think dalam pertengahan bulan. tapi tak lama, sebab ekinn praktikal kat Hospital Serian nanti. tapi tak apa, still in sarawak okay? praktikal sana sampai raya, yahoooo! gembira tak terkata tahu?!! hang tak tau lantak hang laa. heee ;3


dah plan dah awal-awal ngan adik ekinn, Raffie nanti nak pergi sibu tengok wayang. blogger-blogger sibu berjumpa lah kita nanti.*tue pung kalau korang kenal ngan ekinn T___T* kalau jumpa ekinn, tegur je kay. jangan malu-malu ^____^ tapi kalau tak tegur, hak korang la, tak paksa pung. heee ;3


sekarang nie dah start class for sem 6. fuhh. banyak giler assignment. lepas ni maybe jarang la update blog ni. maybe okay. tapi, on weekend mesti la online kan. sekarang ni pung kat kolej pun sempat update blog jugak. huahua. sebab class cancel tengah hari nie. nanti pukul 4 baru ada class. lepas ni nak buat assignment lagi. 


k lah, apa-apa pung even ekinn tak update blog harap korang sudi la yer singgah ke blog usang lagi hina ekinn ni*ayat takleh blah.huahua*




terima kasih sebab baca ^___^


p/s assignment mode ON


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. bukan budak sekolah je..hani pon ngeluh jgk sekolah dah start.sbb bosan kalo dok umah sorg2...ada adeq ley gak gaduh2...lagi 3 minggu br dftr semester 6 jhk =]

    ReplyDelete
  2. cik hani : haah kan. time cuti je bole kumpolwhole family kan.habis cuti, sorg kelain, sorg lg ke lain. heee ;3

    ReplyDelete
  3. mgu dpn emiey dh start kelas..wuwuu~

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef