Wednesday, September 28, 2011

Akibat sumpah kawan.

Assalamualaikum wbt.

masa kecik-kecik mesti banyak pengalaman yang best-best kan, ekinn pulak ada jugak pengalaman, banyak la jugak tapi ekinn nak share story ni masa nak upsr.

cerita ni dah lapuk dah, pengalaman masa habis PRA-UPSR masa tahun 6 dulu. cerita tue macam ni, sehabis exam pra upsr, kitorang pun keluar rehat dan ekinn cakap-cakap dengan member. sekali dengan kitorang masa tue, Ustaz Shukri fuh ingat lagi nama ustaz tu kan, dasyat dak?*tetiba*

Aku : kau ni kan memang #$%^& tau la aku, kau ni tak payah la #$%^&

Member : Ala, bukan nya apa pun, sikit je, tu pun nak marah.

Aku :*masih takpuas hati gak* kau ni @#$%%^^ ! 

#tetiba, DUPPPPPPPP!

haduihhhh, tetiba pulak rasa sakit semacam ja kepala hotak ekinn masa tu, rupanya terlanggar whiteboard kat koridor, punya la besar whiteboard ekinn tak nampak. lepas tu, ustaz shukri cakap

Ustaz : Tu laa, sumpah lagi kawan kan dah kena, whiteboard besar macam tu pun kau langgar.

lepas tu kitorang gelak je la, tak jadik marah member tadi, marah bukannya apa, dia menipu time exam meniru ekinn pulak tu, siapa tak hangin. lepas tu kan, keluar la bukit kecik di dahi ekinn, amekaw! hahahaha.
apa pung, kenangan tak akan dapat dilupakan. okay lah, tamat sudah cerita kita pada hari ni. *merepek*.


#terasa pulak diri ni model dalam katalog, sila muntah dengan kadar segera.


#senyuman tak tawar, dari diri ini yang perasan model lagi chubby dah sehat sejahtera


#wa salute sama lu! kak solehah komen pic ekinn makin SEHAT, memang pun, hidup sejahtera rakyat pun sehat kan?*tetiba*


#tengah kira lipas main kejar-kejar kat lantai ni.


#perasa diri jane lettew bergayut kat pintu nak cari si inchik tarzan ^.^

tak ada angin ribut taufan tetiba letak gambar, perasan lettew kan. okay la, ekinn nak evening nap sebentar dah ni, mata dah 24537 kali tutup bukak tengah menaip ni haa. okay la, apapun, thanks for reading .



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

20 comments:

  1. bergaya gila lah dressup, sukaaaa;)

    ReplyDelete
  2. jgn main sumpah2 ye..heheh..

    * comel la die...^_^

    ReplyDelete
  3. sumpah enyumpah ni memang x elok..hoho

    ReplyDelete
  4. mirakim : tau takpe, tu la pale hantuk tu T.T sadis sungguh.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,,peacee,,jom main sumpah sumapah,,heheh

    ReplyDelete
  6. @yen : wsalam. peace V('_') yep, xmen daa. hehe

    ReplyDelete
  7. @shawn : aah byk lg kngan yg bestt XD

    ReplyDelete
  8. ieyza: hehehe, nk wat cane sygg. hehe

    ReplyDelete
  9. kak, camne ato shawl ya bahhhh ? :P

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef