Monday, September 12, 2011

Cuti raya dah habis, menghitung hari cuti Deepavali pulak

Assalamualaikum wbt.

so, macammana hari raya korang semua? mesti syok kan.yang tak syoknya cuti raya seminggu je. tiap tahun pun macam tue. apala nasib badan. 




tengok status ekinn yang latest lagi baharu serta new tue, tak sabar betol tunggu nak cuti lagi.even tak balik sarawak semangat bercuti semestinya membara-bara tau! cuti deepavali pun seminggu gak nanti. apa la management kolej kitorang ni kedekut betoi nak bagi cuti, asyik seminggu je, tak pernahnye dapat cuti 2 minggu , sebulan? haram kejadah nya. mimpi jelah. 

apa pun, ekinn tak ngantok lagi ni. sekarang nak show off gambar beribu lemon pulak. macam biasa la kan, jangan lupa sedia plastik kot kot nak termuntah ke tengok gambar ekinn #hihihi

papung, cekidaut...

#balik kampung semua tego makin gemok, takpe la kan SIHAT ^_^


#eh eh, tutup mata pulak, umo dah besar perangai macam haram je. huahuahua


#senyuman ikhlas . wasehhh.berlagak ayu la kunun nyaaaa.


#epppp, tengok apa tu???


#muka bajettt. hahahhaha . lawak dohhh.


#aucakkkk! i see youu. pe ke jadahnya aku ni?


#last pic muka moody semacam. buat-buat moody je pong .


lama kot tak upload gambar kan? tak kira la fb ke blog ke, haaa sekarang dah upload beribu lemon sampai terbeliak bijik mato den ni haaa. hahahaha. 

apa pung, korang dah puasa enam dak? ekinn belom lagi. plan nak start minggu depan lah. jom puasa enam sama-sama! k lah, tu je entry ekinn hari ni. terima kaseh sudi baca blog picisan ni ye.

ada ke yang nak baca blog usang ni?

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

12 comments:

  1. lama sgt nk tngu cuti deepavali.. CB countdown cuti hari malaysia 16sept nie.. hahahahah..

    ReplyDelete
  2. intan maisarah : ada laaa. cikit lagi nakoverweight ;(

    ReplyDelete
  3. cb : tu sehari je pun cuti nye. nt deepavali cuti seminggu! hehehe

    ReplyDelete
  4. cOmey sangat cik ekin ni ye..bergambO sakan..hehe


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Comel gak gambar tu...Akak dah mula 4 hari..stop hari ni biasala uzur syarie

    ReplyDelete
  6. lamak xngabas, kin chubby nya aiee. hehehe

    ReplyDelete
  7. CTK : comey ckit je, ctk comey lebehhh ;')

    ReplyDelete
  8. qaseeh tolia :ye ea,ekinn xley start agi nie. tgh P. hehe

    ReplyDelete
  9. memo : hehhhee, biasa la SIHAT kas raya hahhaha.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef