Thursday, September 8, 2011

Hello-hello, Ekinn Zhareef datang lagi .

Assalamualaikum wbt.

fuhhhhh. lama siot tak update blog kan? rindu ekinn tak? *perasang* huahua . sekarang bodben ngan lappy no poblemo sudah. nak jadi blogger sepenuh masalah. tak ada la sepenuh masa kan, selagi ada masa free ekinn akan setia berblog.

raya ekinn tahun ni memula tu memang boring giler-giler, but then when si fareez datang beraya, memang happening la. baju raya ada 7 pasang,ada lagi sepasang tak pakai. hehehhe. tu la tamak haloba sangat kan. takpa,bior je la. tahun ni ekinn dapat angpau. besor bangka macam ni pung orang kasi angpau. hahahhaa. 

beza raya tahun lepas ngan tahun ni bagi ekinn kan, tahun lepas ekinn buat rendang tak jadi, tahun ni menjadik.serius suka sangat. bukan apa,tahun lepas ekinn buat, ekinn sendiri pung tak sanggup nak merasa. hahhahaha. tahun lepas baju raya sikit, tahun ni banyak. alhamdulillah makin lama makin baik kehidupan ekinn.

okaylah, setakat ni je lah entry ekinn. bukan apo lamadah tak update lupa pulak camane nak update panjang-panjang ;')



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. nak duit raya ekinnn!! :D

    selamat hari raya!! :)

    ReplyDelete
  2. cb la bagi duit raya kat ekinn,!!! hehehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef