Tuesday, October 18, 2011

Entry bergambar hangout hujung minggu.

Assalamualaikum wbt.

waduh. sekarang ekinn tengah osce, so far so good, tak tau esok lusa. insyaallah ekinn boleh buat. amin. btw, ahad aritu ekinn hangout n dak umah. bosan la dok kat uma memanjang sekali sekala berkala-kala nak hang out tak salah kan? kunun nya sekali sekala. kahkahkah. apa pun, kalau korang tak bosan tak jenuh memandang muka ekinn ni, korang tengok lah ^.^

#biasa la gigirl bila jumpa kamera, semua posing nak buat. k takda motif.


#ampa main-main ngan aku aku tumbok muka hang guna kepala owl. nak tunjuk hebak kunun-nya.


#korang teka ekinn kat mana ni? eleh. main teka la pulak. kahkahkah.


#stop! okay gambar takda motif. LAGI.


#tetiba pulak si photographer ambik candid, haiya. lu tengok burung hantu dekat rantai sama cincin gua, nanti gua suroh dia kacau lu malam-malam mao ka?

@time makan.

okay, dah hang out mesti la makan, gila tak hang out tak makan? mau kebulur perut ekinn karang. tapi kali ni ekinn nak try makan japanese cuisine pulak.


#yang nie biasa lah chocolate ice blended, feveret sangat.


#nama ni katsu bento, kalau tak silaplah. biasa je ranya nya. ekinn suka makan jeruk yang seciput tu je yang warna kuning tu bah. tapi bolehlah tahan ;)

tue je k. menyesal tak baca? ala sebelum korang nyesal, meh tolong ekinn jap, tolong LIKE gambar ekinn je.

Kawan-kawan, mintak tolong jasa baik korang untuk vote/like gambar saya for contest I ♥ Vintage.

1. Korang like page ni http://www.facebook.com/pages/Monsters-PreLoved-Store/198530243524338 .

2. Like gambar saya, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264340633609965&set=a.264340330276662.69353.198530243524338&type=3&theater .

Thanks for the voting/liking.

Insyaallah, kalau ekinn menang, ekinn nak buat GA untuk korang! So, bantuan korang ekinn hargai sangat n perlukan sangat :)


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

12 comments:

  1. waaa bestnye hangout smbil makan2. Lawa outfit:)

    ReplyDelete
  2. ezan idma : thanks aww;) leh la tolong like kat link tu eh. hehek

    azie azra : thanks sayang ;)

    ReplyDelete
  3. pinjam sat burung hantu tuhh! hehehe

    ReplyDelete
  4. kyoo reza ; thankss ;')


    mrszack ; makasi banyak2 taw!!

    ReplyDelete
  5. adoii choc ais blnded..adoii..pantang tgk.mla la mengidam.

    ReplyDelete
  6. wah..kamu memang pandai bergaya...lawa :D

    ReplyDelete
  7. aie ekin ni tak ajak org pg jalan2,puas aizu tgu mesej dari ekin untuk ajak keluar jalan2....tak pe ekin lepas cuti deepavali giliran kte pulak hang out bersama ekin,yeay!!!!!jgn lupa bawak kak mar skali....(nang ada klakar org semenanjung...hehehehehe)

    ReplyDelete
  8. Maya : sedap kan yang???

    CTK : awww, thanks sygg <3

    aizu : hahhhaa . aok eh kau. hehehhe. sikpaaa, kelak rojer mun nak meet ;D

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef