Sunday, October 30, 2011

Kejelitaan adalah hak milik setiap insan.

Assalamualaikum wbt. 


Okay ini bukan iklan produk kosmetik BML. Ohh gila-lama-oh-gila, tak update belog nie, aritu kata cuti nak jadik blogger tegar, tegar lah sangat satu hapa pun tadak update. Cuti kali ni macam biasa jek. Nothing-to-do sangat. Online fb je yang lebeh. Oh merapu lebeh yang dicakap tiada kaitan ngan topik.

Dulukan ekinn suka bandingkan diri ekinn ngan member-member ekinn yang cantik, puteh, gebu slim semualah yang kaitan ngan cantik. Jealous mak-nyahhhhh! Pompuan mana tak mao cantek? Habaq kat hang meh sini hang sepok okay, rasa koat. Tapi bila dah matang ni, (eh-matang-ker?) dah tak kisah dah semua tu sebab kejelitaan adalah hak milik setiap insan. Setiap insan yang lahir kat dunia ni ada kelebihan dan kekurangan nya sendiri. Semua wanita cantik okay, terpulang kepada wanita itu sendiri untuk bagaimana nak mencantikkan lagi dirinya.

Bagi ekinn,



So, korang bangga tak jadik pompuan? Lelaki mana ada cantik, hengsem je kan? Cantik hati lagi bagus dari cantik paras rupa, tapi kalau muka cantik hati pun cantik, itu memang bonus. Lagi bagus kan? Lagi satu chubby, berisi, gemok pun tak menghalang seseorang itu menjadi cantik yang penting konfiden dalam diri itu mesti ada. Kalau pakai baju lawa-lawa tapi tak konfiden, tang mana cantiknya? 




Okaylah, I-got-to-go banyak benda nak buat, banyak la sangat kan. Nak main game sebenarnya ni. Ada sesapa nak challenge? Jangan tanya game apa okay, karang menyesal tak sudah. Okay bye, thanks reader ^.^

ekinn tak obses cantik, cuma obses nak kurang berat badan tapi bukan nak jadi kurus.


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

  1. Selamat tengahmalam.. ^.^ ekin pun cantik juga larr.. kalau berat badan naik, tapela.. tembam, chomey2.. hehe.. ^.^

    ReplyDelete
  2. tp overweight la sygg ;') hihi;3 tape kan?

    ReplyDelete
  3. alahai npew na krus? ara na nek an berat.. huhu

    ReplyDelete
  4. ara : bukan nak kurus la syg, nak turunkan berat badan je ;>

    ReplyDelete
  5. CB : i miss youuuu cb! hehehe thanks darlinggg!

    ReplyDelete
  6. yee setuju2!!! :)

    ahahaha..ade geng..yana suke makan gak..

    *sip..sip :D

    ReplyDelete
  7. Marliyana : hehhee, weee ekinn de geng lahhh XD

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef