Sunday, October 16, 2011

Sedekahkan LIKE anda untuk Ekinn Zhareef boleh?

Assalamualaikum wbt.

entry tengah malam ni. for the first time ekinn join contest dalam facebook. contest yang dianjurkan online shop kat fb. so, ekinn try nasib la. btw, wish meluck ya guys, oh yaa this is STICKY ENTRY.


Kawan-kawan, mintak tolong jasa baik korang untuk vote/like gambar saya for contest I ♥ Vintage.

1. Korang like page ni http://www.facebook.com/pages/Monsters-PreLoved-Store/198530243524338 .

2. Like gambar saya, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264340633609965&set=a.264340330276662.69353.198530243524338&type=3&theater 


#ni gambar yang dipertaruhkan. kalau suka, boleh la tolong like k? like je pun kan ;)


Thanks for the voting/liking.

Promoter for me dialu-alukan.





Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. suda like kamu...wahhhh..lme xtgk kamu ..hehehe

    ReplyDelete
  2. dah like jgk......buat la GA,pastu bg adiah....hehehe....gud luck yer....

    ReplyDelete
  3. CTK : thanks syg <3

    jasmin : thankss, aah. insyaallah kalau menang ekinn buat GA. wish me luck k syg ;D

    cb : syggggg, thankssss muah.

    mas : aok denggg thanks ah.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef