Wednesday, October 12, 2011

Hampir ke garisan penamat .

Assalamualaikum wbt.

oh yaaa, perjuangan ekinn untuk final sem 7 hampir tamat. exam paper dah habis, syukur alhamdulillah boleh buat, walaupun certain-certain i cant do. just hantam ja lah janji tak kosong, lantak ah nak isi apa pun. okay, melalut lebih.



#muka habis exam paper, tengok bawah mata, mata panda da -.-


tapi perjuangan tak habis lagi. minggu depan osce dah, tau osce? exam amali. ohh yeah, i hate it, serious.oh ya, lama gila-gila-gila lah ekinn tak blogwalking, sambil makan cekodok ngan minum teh o peng. tau teh o peng? teh o ais la kahkahkah. lawak la sangat, lawak bodoh. 

tak sabar nak tunggu habis exam osce minggu depan, tak sabar nak cuti deepavali okay. seminggu tuuu cuti boleh lah res-rest kan pale ekinn, boleh jadi blogger tegar sebentar *tegar la sangatkan* . hais ekinn now cant wait for this friday, sebab kolej kitorang buat open house untuk hari raya, eh bukan raya dah habis ek? ahhh lantakkk. janji ekinn boleh pergi -.-

okaylah, i got to go. sebab otak dah tak leh nak perah idea nak update blog. thanks for reading readers ;)



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. xpe...jgn stress...
    chill k... ;)

    ReplyDelete
  2. pas ujian amali dah grad ar?? :P

    tuh la..lama ekinnx BW kat belog den... den tunggu yo depan pc sambil minum air milo beng pulok~ ehhehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef