Saturday, October 15, 2011

Majlis Lan Berambeh Anak-Anak Sarawak di PWTC.

Assalamualaikum wbt.

entry sebelum ni ekinn ada bagitau kan kolej kitorang buat openhouse. ahhh, rupanya ekinn salah faham.bukan kolej kitorang yang anjurkan pun. tapi ketua menteri sarawak. rupanya Majlis Lan Berambeh Anak-Anak Sarawak di PWTC. semua orang sarawak berkumpul kat situ, ramai giler, tak sangka pulak ramai gila-gila yang datang, bukan setakat student je, orang sarawak yang datang bekerja kat sini pun ramai. 

yang best nya, ada ramai jugak artis yang datang. ada noh hujan, hafiz nano nano, mahmud ali bahsyar,norlia ghani. yang lain ekinn tak tau. yang ekinn ada terserempak je ekinn tulis. part paling best mesti la time makan kan. ada laksa sarawak fuhh pure betol rasanya kuahnya yang pekat perghhh. ada ikan terubok masin, mee kolok, kuih lapis ngan macam-macam lagi lah.

ada jugak jumpa member satu sekolah tapi tak ramai yang satu kampung pun ada jugak. ngan pak usu pun sekali jumpa sebab dia ada briefing kat sini. ni ekinn nak share gambar pulak. tapi malas la nak upload banyak-banyak, sebab guna hp ngan kamera orang bukan ekinn punya.

#kononnya bajet retiss  la kan. kahkahkah. 


#aww okay, aku lagi over dari NOH dalam pic ni. super-hyper-eksaited tau dak?


#ni pelakon mahmud ali bahsyar(betul ke ejaan?) dia ni dudok kat lua dewan sebelah meja kitorang je. aku rasa dia low profile sebab dia tak dudok meja retis kat dalam dewan tue. lama gila siot tunggu dia habis makan nak ajak dia bergambar. 


#nie kat tepi stage. phone quality. ahhh lantak janji dapat bergambar kan. si nano nano nie dah kurus dah tak chubby macam dulu.


#ni gambar ngan member, lala. before pergi pwtc, punya lah semangat nak pi pwtc.


#ngan housemate, kakmar. masa ni dah nak balik da. lepak kat luar. 


memang best gila lah. terasa pulak diri ini di sarawak tercinta. sini sana dengar orang cakap sarawak. aww i miss you sarawak. nasib baik tahun ni sempat join. tahun depan maybe dah tak sempat dah kan. dah habis study dah pun. 

okay lah, ekinn nak chow dah ni, kureng sehat sebenarnya tapi eksaited jugak nak buat entry . kahkahkah. bangun pagi je terus selesema, waduh siksa nyaa. okay lah. nak sambung tengok cerita dhoom 2. thanks for reading ya reader ^.^



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

7 comments:

  1. wahhh....snap pic dgn artis...jeless2 ouh...huhu...;)

    ReplyDelete
  2. hehek, nasib je tuh jumpa retiss. wat mukax malu. hehek

    ReplyDelete
  3. rasa macam nak bagi sikat jew kat awan nano tuh.kih3

    ReplyDelete
  4. haha, nak wat cane, awan mesti nye gulung2 xde nye lurus2 haha

    ReplyDelete
  5. nohhhhhhhhhhhhh! jelesnyerr~ :D

    ReplyDelete
  6. mahmud ali basyah lar.. (kot) hahaha..noh hujan.. esemm.. <3

    ReplyDelete
  7. best la juak sebab aizu goulart pun ada juak,ekin....pic dgn aku ney?????ko tek kacak????

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef