Sunday, October 9, 2011

Jangan kacau Ekinn.

Assalamualaikum wbt.

tak, tak. ekinn tak maksudkan korang kacau ekinn. tapi nafsu berblog, nafsu berfb, nafsu yang boleh buat ekinn tak mao belajar. arghhh, tak mao tak mao, jangan kacau okay? tapi ni entry last untuk minggu ni lah. mana boleh tak update kan?

esok ekinn dah start final exam. wish me luck guys ^.^ aduhh, serius kalau online mata sesaat pun tak ngantok, tapi bila belajar, doblas lima namploh kali mata ni berkedip nak tido, apa la punya mata tak faham langsong. mata pulak disalahkan -.-

papung, habis wat entry ni ekinn nak study, esok nak final, nak tambah pointer ngan cgpa. mana boleh main-main, kesian kat mak ayah harapkan kita kat kampung.oh semangat belajar sila datang pada diriku selepas ini, im-begging-you. hari sebelum ni ada la ekinn study kay, jangan salah faham ekinn esok nak final hari ni baru nak start study, salah la korang, sesukahati korang je, sepuk baru tau. 

hmm, korang dah final ke? okay-okay ekinn nak chow adios dah ni ea, for those yang nak exam, GOODLUCK alls. goodluck to me also.thanks reading.



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

5 comments:

  1. hehee...xkaco....gud luck ye final exam.....:)

    ReplyDelete
  2. cik aisha : thank yeaa ;)

    Raisya : thanks syggg ;)

    marniey : thankssss ^.^

    bambam : thanks cb!!!

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef