Monday, October 3, 2011

Tom's Flat Shoes nyaman dan selesa dipakai.

Assalamualaikum wbt.

apa punya tajuk entry la kan? wadafak -.- kahkahkah *nampak sangat taktao nak titile apa* hmm btw, korang ingat lagi tak post ekinn pasal ekinn suka gila kat toms flat shoes ngan macbeth shoes? tak hengat? meh baca post ni , well, aritu ekinn dah order online kat fb kasut TOM'S FLAT SHOES. lama dah pun ekinn order, lau tak silap dalam mei ngan jun aritu. 

okay, sekarang ekinn recommend korang la beli kasut ni, kalau korang berminat and kalau taste korang sama ngan ekinn la. kasut toms ni sangat-sangat selesa di pakai. serius wa cakap lu, tarak tipu punya. yang best kasut ni, kasut ni RINGAN, kalau pakai memang rasa macam tak pakai kasut *okay,tipu* melampau betoi. kahkahkah. btw, kasut ni COMFORTABLE gila-gila-gila lah. bila pakai ni korang akan rasa STYLISH gila lah macam ekinn . kahkahkah, itu ekinn punya feel la, taktao la korang. nak termuntah, pergi jamban okay. kahkahkah.

then satu lagi, one-pair korang beli kasut tom's ni, dorang akan sedekahkan one-pair kasut pada kanak-kanak miskin. kalau tak silap lah. so, dalam yang sama kita membeli,kita dah buat amal jariah sekali. tak gittew? kau pakai selesa plus dapat pahala tolong sedekah, cukup pakej kan? sambil membeli, sambil bersedekah. 

ni lah rupa kasut TOM'S FLAT SHOES.

#actually, dia banyak color, tapi ekinn choose-this-black. nanti nak beli dark grey pulak.


#ni rupa kasut ni yang sebenar, yang tak pakai lagi.


rasanya, ramai jugak yang dah beli and tahu pasal kasut ni kan? btw, haku peduli apa, nak share apa yang ekinn nak share. 

pasal MACBETH'S SHOES, ekinn tak beli lagi. mahal kot. tak mampu dahku nak membeli nya. harga nya lebih kurang RM200++. kasut toms, tak sampai RM100 pun. dalam RM70-RM80 macam tue je. tak tau la sekarang kalau ada yang lagi murah kan? apa pun, nanti ekinn nak jugak beli macbeth shoes <3

thanks for reading.


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

14 comments:

  1. wahh unik je kasut ni kan. tggu ptptn msuk dulu bru boleh beli :D

    ReplyDelete
  2. beli,beli. jgn tak beli, dia ada byk pattern dn warna tau !

    ReplyDelete
  3. wa dah lama aim dah kasut ni,cuma belum beli je,kehkeh

    ReplyDelete
  4. dah jadi trendy dah sekarang...
    tgk kat kampus mcm2 warne nampak...

    ReplyDelete
  5. ramai dh tgk org pakai mcm ni... ermmm

    ReplyDelete
  6. CB pon suka pakai flat shoes! ehhehe..sedap eh? harga pon sedap gak ar.. ahhaha

    ReplyDelete
  7. cantik gak tapi macam mas memang tak selesa pakai kasut penuh macam tuh.

    ReplyDelete
  8. warna putih ada tak
    0179867984-ainnisa

    ReplyDelete
  9. cantik la kasut tu..hehe..p..mcm sesuai dipakai dlm rumah..

    ReplyDelete
  10. harga kasut ni mmg actually bpe ringgit n butik dye kat mne ? bole taw ? sbb da lme cri :(

    ReplyDelete
  11. hye dear. saja nak share. i pun baru beli kasut toms ritu. tiba2 my bro tegur, 'weyh, leather insole dalam kasut tuh guna kulit babi lah.' astagfirullahalazim. memang terkejut gila. bila check2 kat website Toms ni, dia memang de tulis kat FAQ.

    What type of leather does TOMS use?
    -We use pig suede for all leather insole styles of TOMS.

    tolong sebar2kan yek. ramai yang tak perasan.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef