Monday, October 31, 2011

Phandorra Closet, lain dari yang lain.

Assalamualaikum wbt.

Korang ingat lagi tak online shop ekinn dulu? Alaaaa, mesti korang tak hengat kan? Sedeh la macam ni, merepek macam nak kena pelempang je kan T.T For the first ekinn nak jual shawl semua ngan dress tapi banyak sangat dah online shop yang dah buat macam tu kan. Jadi sambutan tak begitu menggalakkan lah sebab banyak lagi saingan kan. Lagipun ekinn punya onlineshop bisnes kecik-kecik je pung. 

Sekarang ekinn still on lagi phandorra closet tu, tapi ekinn tak jual parcel macam dulu buat masa sekarang ni.Walaupun sebelum ni langsung tak ada khabar berita online shop tu. Susah jugak nak mula berniaga ni kan ;') 

Jadi, ekinn bukak perkhidmatan order T-Shirt yang telah ekinn design, untuk di order. Ekinn design baju, then kalau korang berkenan korang boleh reserve design tu. Each design hanya boleh direserve 2 ke 3 orang sahaja. Sebab tak best la banyak-banyak kan? Yang design tu bukan ekinn sorang taw, termasok ngan Inchik Superman ngan adik lelaki ekinn jugak. 

So, design yang ada sekarang kitorang buat OWL SHIRT, MUSTACHE SHIRT AND ROBOTIC SHIRT. Tapi yang simple-simple je lah. Design tak banyak okay.

FYI, semua design tak akan print kalau tak ada yang reserve once design tu dah ada yang nak baru kitorang print. 






Kan dah kata simple je kan? Btw, for those yang berkenan bolehlah add phandorra closet.

More design menunggu anda di sana ^.^

Ekinn try bisnes cara macam ni, InsyaAllah okay kan. Rezeki di tangan tuhan. Semoga sukses kepada ekinn sendiri, kalau berminat jenguk-jenguk la ke onlineshop ekinn ye reader. K bye, thanks for reading.



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

5 comments:

  1. ngek,bena kau jual baju???ada k orlak pun ka???maok juak....

    ReplyDelete
  2. design ya dpt k org lak juak ngekkk ;P

    ReplyDelete
  3. cb konfirm ke? hihi ekin bole je buattttt! hehe. janji de org nk beli ;3

    ReplyDelete
  4. wahhh..cantek. kin, ku da tag kau kat entry ku. cek it out!

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef