Friday, November 18, 2011

5 sebab aku tak sabar balik sarawak

Assalamualaikum wbt

eh eh ada orang tanya ke? yeah ekinn tau tadak orang tanya so whatever lah. yeah for you all information 3 minggu lagi ekinn balik sarawak lagi yeah yeah . suka nye aww aww haha tapi kan kali ni ekinn lagi bersemangat waja nak balik ni . antara sebab-sebab nya ialah jeng jeng jeng

  1. pertama mesti la sebab balik kampung la kan, but kali ni lain sikit kali ni ekinn balik untuk jangka lukis eh salah jangka masa yang lama. dari bulan doblas sampai bulan tiga tahun hadapan. tak ke best tu? sebab ekinn praktikal kat tempat sendiri nak dekat 3 bulan yeahh. best kan ?
  2. di sebabkan jangka masa yang lama so ekinn ambik chance ni buat banyak planning la, first ekinn plan hujung minggu ekinn nak ajak member ekinn pegi mandi aer terjun. best nyeee. sebab ada membe dari semenanjung ngan yang dari kuching join sekaki setangan praktikal kat tempat ekinn. 
  3. lepas tu. plan nak bawak member semenanjung ekinn yang sorang tu gi bintulu ngan kuching, kalau ada cuti panjang la. nak bawak dia jalan-jalan sarawak. hehehehe. bukan selalu pun dia dapat gi kan? 
  4. then ekinn plan nak ajak member semua g pantai. check in kat resort. tak mahal,murah jer pong. malam-malam boleh story mory kan kan? ahhh indah nye tak saba laa aw aw. gatai no asyik aww aww je.
  5. lastly sebab ekinn praktikal nanti tak yah tinggal kat hostel, boleh jimat duit bil! hahahaha. sebab ekinn turun posting dari rumah jer pong. maybe jugak lah kalau bapak tak mungkir janji balik kali ni nak ambik lesen moto n kete sekali. aduhyaiiii ekinn tak reti bawak kete la nonggg. 

bestkan? haik haik jangan jelly jelly taw! berdebu la blog ekinn sebab lama tak hupdate, selalu nak hupdate tapi NAN HADO idea. so, jarang jugak la bukak belog. lagi pung sem ni busy ngan assigment jek.dan moti utama hupdate blog sebab arini ekinn pindah hostel. dem la tak suka. tapi terpaksa. kena bawak pindah semua barang dari tingkat 5 yang tak ada lift! penat taw, barang punya lah banyak. okay lah melalut lebih nampak nye ekinn ni.  okay, sebelum ekinn nak bye korang, meh tatap muka ekinn ni hahaha #jangan termuntah sudah.



okay bye, ready nak pindah dah ni.btw jelly tu jealous! thanks for reading semua ^_^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

4 comments:

  1. bestnya dia dh boleh duk umah n tak duk hostel:) hehe, slmt berpindah leklok kak!

    ReplyDelete
  2. best ada jak....tinggallah kak bedot sorang2 di sitok....hmmmmmm..........

    ReplyDelete
  3. bawa kete senang jek lar ekinn (kalau dah belajar..ahhaha..x belajar mmg lar x pandai..ehhe)

    gud luck 4 ur practical training k dear! :P

    ReplyDelete
  4. fifiey : thanksss sygg <3

    aizu : hmmm,. sikpaaaa bahhh. kol2 lah saluuu.hehehe

    cb : cb!!! i miss you!!! ye ar, lau dh pndai senang la. hihi. btw, thanks sygg :P

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef